Nem webshop administration

Med Startnetbutik webshop følger et brugervenligt kontrolpanel, hvorfra hele indholdet i jeres webshop styres. I behøver ikke at være computer geni for at benytte vores webshop løsning, men samtidig har i dog mulighed for at tilrette jeres webshop i et vist omfang, hvis i kender lidt til programmering.

Webshoppen styres nemt fra kontrolpaneletBrugervenlig webshop administration

Via kontrolpanelet kan i styre alt i jeres webshop. Herunder kan der i punktform ses nogle de sektioner i har adgang til i jeres administration: - Statistik - Varekartotek - Varegrupper - Ordrekartotek - Kundekartotek - Leverandørkartotek - Producentkartotek
- Forsendelsesmetoder
- Landestyring
- Betalingsformer
- Designopsætning
- Billedbank/filarkiv

- Egne koder
- Sider og information
- ejerinformation
- Opsætning generelt
- Standardtekster
- Samhandelsbetingelser

 

Mange flere funktioner er tilgængelige enten som standard eller ved tilkøb af moduler. Se evt. mere under webshop funktioner og moduler under webshop produktet


Fleksibilitet

Noget af det helt centrale ved det at drive en webshop er, at den altid er åben - også når i ikke er der. Der er aldrig lukket, hvilket giver jeres kunder den fleksibilitet, at de kan købe ind når det passer dem. Hos os, får i også fleksibilitet med i købet. I kan styre jeres internetbutik fra alle computere med internetadgang. Så snart i kommer på nettet kan i logge på og se den seneste ordrestatus, justere priser, tilføje varer og alt det andet kontrolpanelet tilbyder - lettere bliver det ikke!

Hvorfor skal det være så besværligt?

Ofte føler man at det er en jungle at vælge den rigtige webshop og når man har valgt den er det en jungle at finde rundt i den. Hos Startnetbutik mener vi selv vi har verdens mest brugervenlige shopsystem. Det gør det nemt for jer at administrere jeres webshop.

Webshop produktet

Den rette shop?

Den rette shop findes, men det handler lige så meget om hvem der er bagved til at hjælpe. Det skal være et samarbejde som begge parter for noget ud af. Vi mener vi er jeres helt rigtige partner. Lad os overbevise jer.

 

 

Kontakt os eller prøv en demo

Hvorfor i skal vælge Startnetbutik?

Mange kunder har stået i samme situation som jer og ikke vidst hvad de skulle vælge. Her er det vigtigt at jeres samarbejdspartner er engageret og tager hånd om tingene så det bliver ordenligt. Se her hvorfor i skal vælge os.

 

Derfor skal i vælge Startnetbutik

Startnetbutik.dk - Østergade 7h - 8600 Silkeborg - 26348676 - info@denus.dk
Alle priser er ekskl. moms - oprettelse er inkl. 1 .dk domæne, e-mail, statistik og webhotel af minimum 250mb