Start netbutik allerede i dag

Kom nemt i gang med professionel e-handel. Startnetbutik er professionelle webshopløsninger, der er nemme at betjene, søgemaskinevenlige og til at betale.

Vi tillader os at kalde vores webshop den mest brugervenlige shop på markedet. Samtidig er den lavet så den fanges godt af søgemaskiner som f.eks. Google, hvilket faktisk har udmøntet sig i at nogle af vores kunder har fordoblet deres omsætning i løbet af et halvt år ved at flytte til startnetbutik. Startnetbutik webshop kan samtidigt e-handel godkendes hvis i som kunde ønsker det.

 

En professionel og fleksibel webshopløsning

Lige fra vi begyndte at udvikle vores shopprodukt, har vi haft det helt klare mål for øje, at skabe et af markedets bedste shopprodukter, der er nemt at betjene og søgemaskinevenligt - og så til en særdeles attraktiv pris.

    

Vore kunders argumenter for at vælge vores webshopløsning...

Der er mange forskellige grunde til at vore kunder har valgt vores webshop løsning - læs eventuelt mere under "kunderne siger" Herunder kan i se nogle af dem:

 • Søgemaskinevenlighed sikrer ordrerne
  Det gælder om at blive fundet på nettet - ellers er det ligegyldigt om i har kostet 500 kroner eller 50.000 på jeres webshop. Dette webshopsystem er indrettet, så søgemaskinerne nemt kan indeksere siderne og varerne, og dermed gøre det nemmere for jer at modtage kvalitetsbesøgende i shoppen.
 • Særdeles brugervenlig
  Al indholdet i shoppen - infosider, varer, varegrupper, betalingsmetoder osv. - styres fra et brugervenligt kontrolpanel, der følger med shoppen. I behøver IKKE at have kendskab til programmering eller på anden måde at være IT eksperter.
 • Meget for pengene
  En professionel og 100% komplet internetbutik til under 10 kroner om dagen - behøver vi næsten at sige mere? Hos StartNetbutik får i meget for pengene. Løsningen byder som standard på alt det alle har brug for. Derudover har i mulighed for at tilkøbe yderligere funktioner, når og hvis i har behov for dem.
 • Ingen irriterende gebyrer
  Hos StartNetbutik.dk finder i INGEN GEBYRER eller andet skrevet med småt - i betaler KUN for leje af shoppen samt de moduler i eventuelt tilvælger!
 • God og hurtig support
  Der ydes en ekstraordinær god og hurtig support - telefonisk eller via mail - så vi hurtigt kan komme videre.
 • Lejepris = bedre likviditet
  Der skal penge til at drive enhver virksomhed. Når i lejer en shopløsning, fremfor at købe en, så sparer i mange penge her og nu. De penge kan i bruge til at få gang i jeres butik, eller få lavet yderligere salgsfremmende tiltag.
 • Hurtigt i gang
  Netbutikken ER klar til brug. Den skal hverken programmeres færdig eller andet. Den bliver oprettet lynhurtigt, og i kommer i gang nærmest med det samme.
 • Vil i vide mere?
  I kan læse en masse om vores netbutik her på siden. I er naturligvis også velkommen til at ringe til os på 26 34 86 76 eller sende os en e-mail på info[a]denus.dk

 

Vi er til at få fat i

 • Har i behov for at vide mere?
 • Ønsker i at bestille en webshop?
 • Eller måske først en gratis og uforpligtende demo webshop?
 • Har i andre spørgsmål......


Så kontakt os - vi er klar til at hjælpe jer videre. I er velkommen til at kontakte os telefonisk, eller til at sende os en mail. I kan også bruge kontaktformularen.

Denus Silkeborg

Denus 

Østergade 7h

8600 Silkeborg

Tlf. 26 34 86 76 

Website: http://www.denus.dk/

Email:     info@denus.dk

Vi er nemmest at få fat på:
Mandag - torsdag kl. 09:00 - 16:00
Fredag kl. 09:00 - 14:00

 

Udfyld kontaktformularen for mere info

  

Navn:

Emailadresse:

Telefon:

Meddelelse:

Sikkerhedskode:

Startnetbutik.dk - Østergade 7h - 8600 Silkeborg - 26348676 - info@denus.dk
Alle priser er ekskl. moms - oprettelse er inkl. 1 .dk domæne, e-mail, statistik og webhotel af minimum 250mb