Designudvikling

 
Professionelt design til en professionel shop

Professionelt shopdesign til en professionel webshop

 

Lad os lave jeres helt eget og unikke shopdesign. Vi afklarer i fællesskab hvilke farver i ønsker, eventuelt ud fra eksisterende materiale, laver alt det grafiske arbejde, og lægger det endvidere på shoppen for jer, når i har godkendt det. Designet på jeres netbutik er en vigtig del af den samlede løsning da det er jeres ansigt ud af til. Alle kender fornemmelsen af at komme hen på en hjemmeside eller en webshop  hvor designet enten ikke er pænt eller det ikke rigtig hænger sammen. Man får oftest lyst til at gå tilbage og finde et alternativ. Hvis det er jeres egen webshop, vil det naturligvis betyde tabt omsætning. Derfor vil det være en god ide at få et professionelt design på jeres shop i stedet for selv at lave noget halvhjertet.

 

Man skal koncentrere sig om det man er bedst til. Det gælder alle brancher. Også os selv, derfor samarbejder vi med et grafisk design firma til udvikling af design. De kender vores webshopløsning og ved derfor hvad der skal til og hvilke problemstillinger der kunne opstå. Samtidigt har vi samme geografiske lokation og kan dermed hurtigt koordinere eventuelle ændringer mm. Se mere om vores samarbejdspartner i højre side.  

 

Design kan fås i alle prisklasser, fra et simpelt design til 6-7.000 inkl. opsætning i jeres webshop og til den store pakke med alle aspekter. logo design, Visitkort, visuel identitet, webshop design mm. Derfor vil overslaget typisk være på baggrund af jeres behov og ønsker. Et prisoverslag på et unikt design til jeres webshop inkl. korrektur runder og opsætning i webshoppen ligger typisk på 10.000,-

 

Designudvikling laves normalt som et overslag, og i er altid velkommen til at indhente et uforpligtende tilbud før vi går i gang. 

Startnetbutik samarbejdspartner

Grafioso logo

Grafioso I/S

Østergade 7 H

8600 Silkeborg

Tlf: 61 30 76 89

mail@grafioso.dk

www.grafioso.dk

Startnetbutik.dk - Østergade 7h - 8600 Silkeborg - 26348676 - info@denus.dk
Alle priser er ekskl. moms - oprettelse er inkl. 1 .dk domæne, e-mail, statistik og webhotel af minimum 250mb