Webshop / Netbutik

I startnetbutiks webshop er nøgleordene brugervenlighed og søgemaskineoptimering. Går i med en drøm om at starte ny virksomhed, Kan dette være en god og billig måde at komme i gang på. Bestil en gratis og helt uforpligtende demoshop.


Brugervenlighed

Vi har lagt meget vægt på at shoppens kontrolpanel er nemt og overskuelig. Det letter både vores og jeres arbejdsgang. Jo mindre i er i tvivl om, jo mindre tid bruger i på det ønskede resultat. Samtidig vil vi have mere tid til den egentlige support og videreudvikling af produkterne.


Din shop

Vi ønsker at i som kunde for lige den shop i havde drømt om. Derfor er vi meget fleksible hvad angår tilpasninger. Det er muligt at få skræddersyet lige den løsning i gerne vil have, hvis ikke at modulerne dækker jeres behov. Det betyder også at i ikke vokser ud af vores shop og at den er fremtidssikret. Tilpasninger til shoppen sker på timebasis.


Service

Under jeres testforløb og opstart, vil der blive taget god hånd om jer. I vil blive hjulpet godt i gang så i er tilfreds når i for alvor går i luften. Under testforløbet vil vi ligeledes kontakte jer for at høre om der måtte være eventuelle spørgsmål.

Vores hjælp er bred og det er noget vi lægger meget vægt på. Vi rådgiver ligeledes om alle andre praktiske ting vedrørende opstart af virksomhed eller bare netbutik. Vi har stor erfaring og kan derfor svare på mange spørgsmål som går ud over de almindelige praktisk relaterede spørgsmål til netbutikken. Derfor ser vi lige så meget os selv som en sparringspartner for jer som ønsker det. Et godt samarbejdsforhold giver det bedste resultat for begge parter.


Søgemaskineoptimeret

Der er i shoppen lagt vægt på at i som kunde for gode placeringer hos søgemaskinerne. Men i skal være opmærksomme på at det også kræver en indsats fra jeres side. Bl.a. betyder det noget hvordan i skriver jeres tekster og hvilke søgeord i vælger at ville findes på. Det kan også for nogle være en god ide at købe ekstra hjælp. I er velkommen til at kontakte os for at få hjælp, hints eller referencer.


Bestil demoshop

Bestil og prøv helt uforpligtende vores webshop. I kan bestille en gratis demoshop online her. Herefter vil i modtage information og blive hjulpet godt i gang så i får det bedste ud af jeres prøveperiode.

Hvorfor i skal vælge Startnetbutik?

Mange kunder har stået i samme situation som jer og ikke vidst hvad de skulle vælge. Her er det vigtigt at jeres samarbejdspartner er engageret og tager hånd om tingene så det bliver ordenligt. Se her hvorfor i skal vælge os.

 

Derfor skal i vælge Startnetbutik >>

Startnetbutik.dk - Østergade 7h - 8600 Silkeborg - 26348676 - info@denus.dk
Alle priser er ekskl. moms - oprettelse er inkl. 1 .dk domæne, e-mail, statistik og webhotel af minimum 250mb